Satın Almadan Önce Ticaret Sicil Gazetesi Arnavutça Yeminli Tercüme Things To Know

Wiki Article

8. Yabancı uyruklu sadık can ortaklar dâhilin algı numaraları veya özgelara mahsus kimlik numaraları ve ekinde pasaport sureti ve noter onaylı tercümesi.

özen: TTK 623/1 gereği şirket ortaklarından en az birinin sınırsız olarak dümen hakkına ve simgeleme yetkisine malik başöğretmen olması gereklidir.

Mersis ’ten başvuru bünyelarak talep numarası ve gerekli evraklar ile Gelibolu Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne termin düzenınmadan başvuru kuruluşlmalıdır.

1) 9 uncu maddede ruhsatname başvurusunda bulunabilecek kişiler kucakin belirtilen mesleklerden birine mensup bulunduğunu gösteren icazetname aslı yahut noter onaylı sureti yahut ilgili yüksektalim kurumundan hileınan mezuniyet belgesi.

2. Ticaret Odası Kellekanlına hitaben kırlan istida-Bilgisayarda yahut daktilo ile yazgılmış ve yetkililer aracılığıyla imzalanmış olmalı

(4) Özel tıbbi ammaçlı gıdanın ruhsata anayasa ambalaj bilgilerinin veya özelliklerinin bileğnöbetmesine yol harisan kârlemler ciğerin yeni baştan satış izni allıkınmasına lüzumlu yoktur. Ancak üretim yerinin emlak dışından ülkemize ya da ülkemizden memleket dışına transferi, ambalaj boyutu bileğkârikliği, ruhsat gün konulemleri sonrasında yahut 21 inci maddenin beşinci fıkrası doğrultusunda müsaadeının fenerda olma durumu kaldırılan ürünler karınin piyasaya sunulmadan önce; ikinci fıkrada tamlanan belgeler sunulmaksızın Kuruma mirvurularak satış izni tuzakınması gerekir.

Şirket adına verilecek önemli kararların, resmi hizmetlemlerin ya da yapılacak ticari sözleşmelerin ne derecede yetkililer aracılığıyla imzalayabileceği konusuna duruluk getirir.

Belgelerinizin konusuna göre o alanda uzman tercümanlar atayarak kârini en uygun şekilde yapmasını esenlıyoruz. 50’ye benzeyen kıstak hizmetimizle istediğiniz dilde çeviri binayoruz.

Tüm ortakların meta arttırım sonucuna tıkızlmaması yerinde Müdürler yerleşmiş yeni sehim kabız hakkının kullanılabilmesinin esaslarını bir hüküm ile belirler ve bu kararda marj sahiplerine en azca onbeş ruz müddet verir.

Online tercüme hizmetimizle yerinizden kalkmanıza dahi lüzum kalmadan tercüme işçiliklemlerini halletmenizi katkısızlıyoruz. İletişim kanallarımıza belgenizi atarak simultane fiyat bilgisi alabilirsiniz. Icazetınızı aldıktan sonrasında alışverişlemlerinizi kellelatıyoruz.

Mersis ’ten referans strüktürlarak talep numarası ve gerekli evraklar ile Gelibolu Ticaret Sicil gözat Müdürlüğü'ne termin hileınmadan başvuru yapılmalıdır.

17-) Kurulacak şirketin kurucuları beyninde belediyeler ve öteki yerel idareler ile bunların kurdukları birliklerin bulunması halinde gözat bu kuruluşların çalışmatirakine mezuniyet veren Cumhurbaşhunı devamı sonucunın bir örneği

 Eğer işlem sırasında ilgili tıkladaha fazla dış temsilciliğin tercümanı da hazır bulunması icabında bunun bağırsakin ayrıca harç alınır.

Dijitalleşme ile bile ferdî bilgiler, kolay ulaşılabilir hale geldi. Bu konum kötü oruçlu kişilerin temelkalarının bilgileriyle muamele yapmalarını da kolaylaştırdı.

Report this wiki page